Проекциите на „Врба“ во Кинотека продолжуваат до крајот на месецот. Билетите се само 100 денари.
Кинотека е карши гимназијата „Никола Карев“.
Распоред на проекции:
📽️21 јануари – вторник 18 и 20 ч.
📽️22 јануари – среда 18 и 20 ч.
📽️24 јануари – петок 18 и 20 ч.
📽️25 јануари – сабота 18 и 20 ч.
📽️28 јануари – вторник 18 и 20 ч.
📽️29 јануари – среда 18 и 20 ч.
📽️30 јануари – четврток 17 ч.
📽️1 февруари – сабота 18 и 20 ч.

Leave a comment