Поради големиот интерес за МЕДЕНА ЗЕМЈА, Ве информираме дека филмот ќе има дополнителни проекции на: 20 јануари од 16, 18 и 20 ч; 21, 22, 23, 24 јануари од 16:00ч; 27 јануари од 16, 18 и 20 ч; 28, 29 и 31 јануари и 1 февруари од 16:00 ч.
Билетарата работи секој ден од 16:00 ч. до 20:00 ч. (освен недела).

Leave a comment