Вчеравечер во МКЦ во организација на Друштвото на филмски работници на Македонија се одржа церемонијата за доделување на ЗЛАТНА РАМКА – почесни награди за филмски автор, филмски актер и филмски работник на годината.

Игор Поповски

Наградата за филмски автор на годината е доделена на дизајнерот на звук – Игор Поповски.

Ирена Јовчевска

Наградата за филмски работник на годината е доделена на асистент костимограф/гардеробер – Ирена Јовчевска.

Сара Климоска

Наградата за филмски актер на годината е доделена на Сара Климоска.

 

Leave a comment