Преземи:

Кинотечен месечник 18

Билтен 18

Скопје, 1980

 

ТИТО ВО ФИЛМОТ И ЗА ФИЛМОТ
– Со Тито, за филмот
– Тито во филмот и за филмот
– Односот на документарното и играното во презентацијата на ликот на другарот Тито во југословенскиот филм
– Тито во делата на македонските документаристи
– Тито на снимањето на „Сутјеска“
– Текст за документарниот филм „Тито“
– Македонски документарни филмови за Тито

Leave a comment