Согласно препораките од Министерството за здравство од состанокот на Kомисијата за заразни болести одржана на ден 10.03.2020, сите јавни активности на Кинотеката се одложуваат во период од 14 дена, почнувајќи од 10.03.2020 до 24.03.2020. За сите нови информации, дополнително ќе бидете известени.

Во интерес на граѓаните, Кинотеката одговорно ќе ги спроведува сите препорачани мерки на претпазливост.

Срдечен поздрав,

Кинотека

Leave a comment