Долина на Волците: Палестина
 
Студио: Pana Film
Режисер: Zübeyr Sasmaz
Во улогите: Necati Sasmaz, Erdal Besikçioglu и Nur Aysan
Година: 2011
Јазик: Турски
Превод: Македонски, Англиски
Времетраење: 105мин

* * * * ½ 145 гласа

 
 

Polat Alemdar и неговите луѓе формираат Турски командо тим и одат во Палестина да ги одмаздат работниците кои биле убиени од израелски командоси во појасот Газа…


  *За целосно уживање во филмот, само затемнете ја собата и купете си пуканки :)
     Пријатно гледање ви посакува тимот на КИНОТЕКА.мк ©