БАЛКАНЕ МОЈ, СО ХОЛИВУДСКИ ВКУС, пишува Игор Анѓелков

БАЛКАНЕ МОЈ, СО ХОЛИВУДСКИ ВКУС, пишува Игор Анѓелков

СВЕДОК (I Witness) Игран филм, Македонија/Швајцарија/Ирска 2018, 115 мин., колор, ДСП Режија: Митко Панов Сценарио: Митко Панов, Владислав Пасиковски (Wladyslaw Pasikowski) Улоги: Бруно Ганц, ...
СОВРШЕН ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ НА РАБОТ ОД ВОЗМОЖНОТО, пишува Игор Анѓелков

СОВРШЕН ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ НА РАБОТ ОД ВОЗМОЖНОТО, пишува Игор Анѓелков

МЕДЕНА ЗЕМЈА (Honeyland) Документарен филм, Северна Македонија 2019, 87 мин., колор, ДСП Режија: Тамара Котевска, Љубомир Стефанов Кинематографери: Фејми Даут, Самир Љума Монтажер/продуцент: Атанас ...