Од 19 август (среда) до 26 август (среда) во летното кино под отворено небо „Мирно лето“ на Кинотеката гостува дел од програмата на 11то издание на фестивалот на креативен документарен филм MakeDox.

Програмата по денови можете да ја симнете тука, а целосната програма на фестивалот тука.

Ви посакуваме пријатни проекции.

Leave a comment