Промоција на книгата „Музиката во македонскиот игран филм: од ФРОСИНА до ЛАЗАР“

Промоција на книгата „Музиката во македонскиот игран филм: од ФРОСИНА до ЛАЗАР“

На 12 март (вторник) во 20:00 ч., во киносалата на Кинотеката на Македонија ќе биде промовирана книгата „Музиката во македонскиот игран филм: од ФРОСИНА до ...
МАКЕДОНСКАТА КИНЕМАТОГРАФИЈА ПО ПАДОТ НА КОМУНИЗМОТ, пишува Атанас Чуповски

МАКЕДОНСКАТА КИНЕМАТОГРАФИЈА ПО ПАДОТ НА КОМУНИЗМОТ, пишува Атанас Чуповски

  Сите права за ова издание се заштитени со закон. Забрането е копирање, умножување и објавување на делови или на целото издание во печатени и ...