Од 19 до 21 март во Кинотеката на Македонија за првпат ќе се одржат денови на европски филм.

Деталната програмата на ЕУРОПА ПАНОРАМА: ДЕНОВИ НА ЕВРОПСКИ ФИЛМ со десетина кратки и документарни филмови можете да ја симнете овде: Skopje_EUROPANORAMA2019_PROGRAMcatalogue

Leave a comment