Почитувани посетители,

Поради технички проблеми, проекцијата на филмот КУЧКАР, што требаше да биде на денешната програма (7 МАРТ, ЧЕВТРТОК) од 18:00 ч., е одложена.

Во денешниот термин од 18:00 ч. ќе биде прикажан филмот ТЕРМИНАЛ.

ТЕРМИНАЛ

(Terminal)

Игран филм, САД

2018, 95 мин., колор, ДСП

Режија: Вог Стејн (Vaughn Stein)

Сценарио: Вог Стејн (Vaughn Stein)

Улоги: Маргот Роби, Сајмон Пег, Декстер Флечер (Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher)

Двајца платени убијци одлучуваат да прифатат високоризична мисија од анонимен нарачател кој е подготвен многу богато да ги награди.
Во меѓувреме, тие се среќаваат со мистериозна дама која е вмешана во нивната работа многу повеќе отколку што тие се надеваат…

ТЕРМИНАЛ во освртите на филмските критичари е потенциран како филм што нема да ве остави рамнодушни, добивајќи високи оценки, пред сè, заради неговиот супериорен визуелен стил.

Возрасна категорија: 14 години

Влезница:  100 денари

Се извинуваме за недоразбирањето.

Leave a comment