Автор: Игор Старделов – МАНАКИ – ПРЕЗЕМИ

Кинотека на Македонија, Скопје, 2003

Во 2014 година, монографијата „Манаки“ е преведена и на турски јазик  издание на Кинотеката на Македонија и ESR Film Yapim од Истанбул.

214 стр., слики, библиографија, 24см.

ISBN 9989-643-14-8

Leave a comment