Од утре, 6 април (вторник), стапува на сила полициски час од 20 часот до 5 часот, и ќе трае до 20 април.

Кинотеката ги известува посетителите дека се одложуваат сите филмски проекции во периодот од 6 април до 20 април.

Да бидеме одговорни и да го сочуваме нашето здравје!

Leave a comment