Поради полицискиот час филмските проекции во Кинотека од утре, 10 март (среда) до крајот на месец март ќе започнуваат од 17 часот и од 19 часот.

Кинотеката работи според сите здравствени протоколи и мерки за заштита од Ковид- 19.

Се гледаме во кино.

Leave a comment