ПРОСТУВАЊЕ СО МАЈСТОРОТ: КИНОТЕКАТА ГО ИСПРАТИ УПА СО АПЛАУЗ

ПРОСТУВАЊЕ СО МАЈСТОРОТ: КИНОТЕКАТА ГО ИСПРАТИ УПА СО АПЛАУЗ

Синоќа (31 март, 2021), во Кинотеката се одржaфилмски омаж посветен на прерано заминатиот актер Љупчо Тодоровски-Упа. Пред членовите на неговото семејство, министерката за култура ...