КИНОПИС БР. 45-46

КИНОПИС БР. 45-46

Преземи: КИНОПИС БР. 45-46 СОДРЖИНА -Мими Ѓоргоска-Илиевска: Хронологии -Илинденка Петрушева: Предизвик -Хронологија на македонската кинематографија 1895-2014 -Хронологија на Кинотеката на Македонија 1974-2014 Дизајнот, дигитализацијата ...