ЕВРОПСКИ ДЕН НА АРТ-КИНОТО: КИНОТЕКАТА СО ПРИЈАТНИ ИЗНЕНАДУВАЊА ЗА ГЛЕДАЧИТЕ

ЕВРОПСКИ ДЕН НА АРТ-КИНОТО: КИНОТЕКАТА СО ПРИЈАТНИ ИЗНЕНАДУВАЊА ЗА ГЛЕДАЧИТЕ

Шестиот по ред Ден на европските киносали кои го негуваат репертоарот со арт (уметнички) филмови ќе биде одбележан на 14 ноември во преку 600 ...
КИНОПИС БР. 45-46

КИНОПИС БР. 45-46

Преземи: КИНОПИС БР. 45-46 СОДРЖИНА -Мими Ѓоргоска-Илиевска: Хронологии -Илинденка Петрушева: Предизвик -Хронологија на македонската кинематографија 1895-2014 -Хронологија на Кинотеката на Македонија 1974-2014 Дизајнот, дигитализацијата ...