Кинотечен месечник бр. 12

Кинотечен месечник бр. 12

Преземи: Кинотечен месечник бр. 12 Скопје, 1978 АРХИВ НА МАКЕДОНСКИОТ ФИЛМ ПОВОДИ СПЕЦИЈАЛНА КИНОТЕЧНА ПРОГРАМА – ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ ФИЛМ-СВЕДОШТВО ТРАЈНОСТА НА ФИЛМСКИОТ ДОКУМЕНТ, Потрагата ...