BORËBARDHA VDES NË FUND, KAJMAK dhe NGA PARAJSA janë tre titujt me të cilët Kinoteka e fillon programin e filmit në vitin 2023.

KAJMAK i Millço Mançevskit dhe BORËBARDHA VDES NË FUND i Kristijan Risteskit kishin pjesëmarrje të shkëqyeshme në audiencë, dhe praktikisht me kërkesën e dashamirëve të filmit këto dy tituj përsëri janë në programin tonë të filmit.

Gjithashtu do ta kemi edhe filmin e ri të autorit gjithmonë intrigues Srgjan Dragojeviq, komedia e zezë NGA PARAJSA.

Pas kësaj gjysmë-hyrjeje të vitit të ri në kinema, vijon Kino e mëngjesit me tituj filmash dedikuar për të rinjtë.

 

4 JANAR (e mërkurë), 18:00

 5 JANAR (e enjte), 18:00

 BORËBARDHA VDES NË FUND

(Snow White Dies at the End)

Rolet: Natasha Petrovic, Verica Nedeska, Sashko Kocev, Deniz Abdulla, Ivica Dimitrijeviq, Tino Kostadinovski, David Janakiev (Natasa Petrovikj, Verica Nedeska, Sashko Kocev, Deniz Abdula, Ivica Dimitrijevikj, Tino Kostadinovski, David Janakiev)

Filmi artistik, Maqedonia e Veriut / Qipro

2022, 106 minuta, kolor, dcp

Regjia: Kristian Risteski (Krisijan Risteski)

Skenari: Kristian Risteski (Krisijan Risteski)

Kategoria e moshës: 12 vjet

 Bileta: 100 Denarë

 

 

 

4 JANAR (e mërkurë), 20:00

 5 JANAR (e enjte), 20:00

 9 JANAR (e hënë), 20:00

 10 JANAR (e martë), 20:00

 11 JANAR (e mërkurë), 20:00

 KAJMAK

(Kaymak)

 

Filmi artistik, Maqedonia e Veriut / Danimark / Hollandë / Kroaci

 2022, 106 minuta, kolor, dcp

Regjia: Millço Manchevski (Milcho Manchevski)

Skenari: Millço Manchevski (Milcho Manchevski)

Rolet: Ana Stojanovska, Kamka Tocinovski, Simona Spirovska, Aleksandar Mikiq, Sara Klimoska, Filip Trajkoviq (Ana Stojanovska, Kamka Tocinovski, Simona Spirovska, Aleksandar Mikikj, Sara Klimoska, Filip Trajkovikj)

 

Kategoria e moshës: 16 vjet

 Bileta: 100 Denarë

 

 

 

9 JANAR (e hënë), 17:00

 10 JANAR (e martë), 17:00

 11 JANAR (e mërkurë), 17:00

 NGA PARAJSA

(Nebesa/Heavens Above)

Filmi artistik, Serbi / Kroaci / Mali i Zi. Slloveni / Maqedonia e Veriut

2021, 120 minuta, kolor, dcp

Reevia: Srgjan Dragojeviq (Srdjan Dragojevic)

Skenari: Srgjan Dragojeviq, Marsel Aime (Srdjan Dragojevic, Marcel Aymé)

Rolet: Goran Navojec, Ksenija Marinkoviq, Bojan Navojec, Natasha Markoviq (Goran Navojec, Ksenija Marinković, Bojan Navojec, Nataša Marković)

Kategoria e moshës: 14 vjet

 Bileta: 100 Denarë