RETROSPEKTIVË – GJIGANTËT E VËLLEZËRVE MANAKI

  Në prag të edicionit të 45-të të Festivalit Ndërkombëtar të Kamerës së Filmit “Vëllezërit Manaki” dhe 50-vjetorit të Kinotekës së RMV-së, në muajt e ardhshëm festivali, Kinoteka dhe Qendra e Kulturës Manastir do të organizojnë një retrospektivë të filmave kulti, kineast të të cilëve janë disa nga laureatët e deritanishëm të “Vëllezërve Manaki”.   […]