4 JANAR (e mërkurë), 18:00

5 JANAR (e enjte), 18:00

BORËBARDHA VDES NË FUND

(Snow White Dies at the End)

Filmi artistik, Maqedonia e Veriut / Qipro

2022, 106 minuta, kolor, dcp

Regjia: Kristian Risteski (Krisijan Risteski)

Skenari: Kristian Risteski (Krisijan Risteski)

Rolet: Natasha Petrovic, Verica Nedeska, Sashko Kocev, Deniz Abdulla, Ivica Dimitrijeviq, Tino Kostadinovski, David Janakiev (Natasa Petrovikj, Verica Nedeska, Sashko Kocev, Deniz Abdula, Ivica Dimitrijevikj, Tino Kostadinovski, David Janakiev)

 

Kategoria e moshës: 12 vjet

Bileta: 100 Denarë

 

 

4 JANAR (e mërkurë), 20:00

5 JANAR (e enjte), 20:00

9 JANAR (e hënë), 20:00

10 JANAR (e martë), 20:00

11 JANAR (e mërkurë), 20:00

KAJMAK

(Kaymak)

Filmi artistik, Maqedonia e Veriut / Danimark / Hollandë / Kroaci

2022, 106 minuta, kolor, dcp

Regjia: Millço Manchevski (Milcho Manchevski)

Skenari: Millço Manchevski (Milcho Manchevski)

Rolet: Ana Stojanovska, Kamka Tocinovski, Simona Spirovska, Aleksandar Mikiq, Sara Klimoska, Filip Trajkoviq (Ana Stojanovska, Kamka Tocinovski, Simona Spirovska, Aleksandar Mikikj, Sara Klimoska, Filip Trajkovikj)

 

Kategoria e moshës: 16 vjet

Bileta: 100 Denarë

 

 

9 JANAR (e hënë), 17:00

10 JANAR (e martë), 17:00

11 JANAR (e mërkurë), 17:00

NGA PARAJSA

(Nebesa/Heavens Above)

Filmi artistik, Serbi / Kroaci / Mali i Zi. Slloveni / Maqedonia e Veriut

2021, 120 minuta, kolor, dcp

Reevia: Srgjan Dragojeviq (Srdjan Dragojevic)

Skenari: Srgjan Dragojeviq, Marsel Aime (Srdjan Dragojevic, Marcel Aymé)

Rolet: Goran Navojec, Ksenija Marinkoviq, Bojan Navojec, Natasha Markoviq (Goran Navojec, Ksenija Marinković, Bojan Navojec, Nataša Marković)

 

Kategoria e moshës: 14 vjet

Bileta: 100 Denarë

 

 

12 JANAR (e enjte)

13:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

19:00: ANKTH PARA KRISHTLINDJES (The Nightmare Before Christmas)

 

13 JANAR (e premte)

13:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

15:00: KASHEJ: RRËMBYES I NUSEVE (Koshchey. Pokhititel Nevest)

19:00: ANKTH PARA KRISHTLINDJES (The Nightmare Before Christmas)

 

14 JANAR (e shtunë)

13:00 MINJONËT: NGRITJA E GRU (Minions: The Rise of Gru)

15:00 AVANTURAT E FINIKUT (Finnick)

18:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

16 JANAR (e hënë)

13:00 MINJONËT: NGRITJA E GRU (Minions: The Rise of Gru)

15:00 AVANTURAT E FINIKUT (Finnick)

18:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

17 JANAR (e hënë)

13:00 LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

15:00 KASHEJ: RRËMBYES I NUSEVE (Koshchey. Pokhititel Nevest)

18:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

18 JANAR (e hënë)

13:00 LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

15:00 MINJONËT: NGRITJA E GRU (Minions: The Rise of Gru)

18:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

20 JANAR (e hënë)

13:00 LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

15:00 MAKS DHE WILD 7 (Max und die wilde 7)

18:00: MINJONËT: NGRITJA E GRU (Minions: The Rise of Gru)

 

21 JANAR (e hënë)

13:00 MINJONËT: NGRITJA E GRU (Minions: The Rise of Gru)

15:00 MAKS DHE WILD 7 (Minions: The Rise of Gru)

18:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

LIL, LIL, KROKODIL

(Lyle, Lyle, Crocodile)

Film artistik

2022, 106 min., kolor, dcp

Regjia: Xhosh Gordon, Vill Spek (Josh Gordon, Will Speck)

Skenari: Vill Dejvis, sipas romanëve të Bernard Vaber (Will Davies, Bernard Waber)

Rolet: Havier Bardem, Vinlsou Fogli, Konstanc Vu, Shon Mendez (Javier Bardem, Winslow Fegley, Constance Wu, Shawn Mendes)

 

Kategoria e moshës: 7 vjet

Bileta: 150 Denarë

 

 

ANKTH PARA KRISHTLINDJES

(The Nightmare Before Christmas)

Film i animuar

1993, 76 min., kolor, dcp

Regjia: Henry Selik (Henry Selick)

Skenari: Tim Barton, Majkëll Mekdauell, Karolin Tompson (Tim Burton, Michael McDowell, Caroline Thompson)

Rolet: Dani Ellfman, Kris Sarandon, Ketrin O’Hara (Danny Elfman, Chris Sa

 

Kategoria e moshës: 10 vjet

Bileta: 100 Denarë

 

 

KASHEJ: RRËMBYES I NUSEVE

(Koshchey. Pokhititel nevest)

Film i animuar

2022, 106 min., kolor, dcp

Regjia: Roman Artemjev (Roman Artemyev)

Skenari: Roman Artemjev, Genrik Nebolsin (Roman Artemyev, Genrikh Nebolsin)

Rolet: Viktor Dobronravov, Ekaterina Tarasova, Anton Eldarov, Roman Artemjev, Elizabeta Bojarskaja, (Viktor Dobronravov, Ekaterina Tarasova, Anton Eldarov, Roman Arte)

 

Kategoria e moshës: 12 vjet

Bileta: 100 Denarë

 

 

AVANTURAT E FINIKUT

(Finnick)

Film i animuar

2022, 85 min., kolor, dcp

Regjia: Denis Çernov (Denis Chernov)

Skenari: Ttjana Belova, Denis Çernov, Aleksandër Kim (Tatiana Belova, Denis Chernov, Aleksandr Kim)

Rolet: Mihaill Krusalov, Veronika Gollubeva, Vllad Levskij, Ida Gliç (Mikhail Khrustalyov, Veronika Golubeva, Vlad Levskiy, Ida Galich)

 

Kategoria e moshës: për të gjitha grupmoshat

Bileta: 100 Denarë

 

 

MINJONËT: NGRITJA E GRU

(Minions: The Rise of Gru)

Film i animuar

2022 , 90 min., kolor, dcp

Regjia: Kajll Ballda, Bred Ejbllson, Xhonatan del Vall (Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan del Val)

Skenari: Metju Fogell, Brajan Linç (Matthew Fogel, Brian Lynch)

Rolet: Stiv Kare, Pjer Kofin, Allan Arkin, Taraxhi p. Hnson, Mishel Jeo (Steve Carell, Pierre Coffin, Alan Arkin, Taraji P. Henson, Michelle Yeoh)

 

Kategoria e moshës: 7 vjet

Bileta: 150 Denarë

 

 

MAKS DHE WILD 7

(Max und die wilde 7)

Film artistik

2020, 87 min., kolor, dcp

Regjia: Vinfrid Ellsner (Winfried Oelsner)

Skenari: Lisa Mari Dikrajter, Vinfrid Ellsner (Lisa-Marie Dickreiter, Winfried Oelsner)

Rolet: Jona Ajzenbllater, Ushi Gllas, Ginter Maria Hallmer, Tomas Time, Stela Brinker Allvara Hefells, (Jona Eisenblätter, Uschi Glas, Günter Maria Halmer, Thomas Thieme, Stella Brüc)

 

Kategoria e moshës: 8 vjet

Bileta: 100 Denarë

 

 

23 JANAR (E hënë) 17:00

25 JANAR (e mërkurë) 17:00

26 JANAR (e enjte) 17:00

31 JANAR (e martë) 20:00

 NGA PARAJSA

(Nebesa)

Film artistik, Norvegji/ Francë/ Suedi

2021, 127 min., kolor, dcp

Regjia: Srgjan Dragojeviq (Srdjan Dragojevic)

Seknari: Srgjan Dragojeviq, Marsel Ajme (Srdjan Dragojevic, Marcel Aymé)

Rolet: Goran Navojec, Ksenija Marinkoviq, Bojan Navojec (Goran Navojec, Ksenija Marinkovic, Bojan Navojec)

 

Kategoria e moshës: 12 vjet

Bileta: 100 Denarë

 

 

23 JANAR (E hënë) 20:00

25 JANAR (e mërkurë) 20:00

30 JANAR (E hënë) 18:00

 BORËBARDHA VDES NË FUND

(Snow White Dies at the End)

Film artistik, Maqedonia e Veriut/ Qipro

2022, 106 min., kolor, dcp

Regjia dhe skenari: Kristijan Risteski (Kristijan Risteski)

Rolet: Natasha Petroviq, Verica Nedeska, Sashko Kocev, Deniz Abdulla, Ivica Dimitrijeviq, Tino Kostadinovski, David Janakiev (Natasa Petrovikj, Verica Nedeska, Sashko Kocev, Deniz Abdula, Ivica Dimitrijevikj, Tino Kostadinovski, David Janakiev)

Kategoria e moshës: 12 vjet

 

Bileta: 100 Denarë

 

 

27 JANAR (e premte) 20:00

PËRBUZJE

(Le Mépris /  Contempt)

Film artistik, Francë

1963, 103 min, kolor, dcp

Regjia: Zhan-Luk Godar (Jean-Luc Godard)

Skenari: Alberto Moravija, Zhan-Luk Godar (Alberto Moravia, Jean-Luc Godard)

Rolet: Brizhit Bardo, Xhek Palans, Mishel Pikoli (Brigitte Bardot, Jack Palance, Michel Piccoli)

 

Kategoria e moshës: 16 vjet

Bileta: 100 Denarë

 

 

26 JANAR (e enjte) 20:00

30 JANAR (e hënë) 20:00

31 JANAR (e martë) 18:00

 NJERIU MË I LUMTUR NË BOTË

(Luckiest Man in the World)

Film artistik, Maqedonia e Veriut/ Kroaci/ Mali i Zi

2022, 100 min., kolor, dcp

Regjia: Teona Strugar Mitevska (Teona Strugar Mitevska)

Skenar: Teona Strugar Mitevska, Elma Tataragiq (Teona Strugar Mitevska, Elma Tataragic)

Rolet: Jelena Kordiq Kuret, Adnan Omeroviq, Labina Mitevska (Jelena Kordic Kuret, Adnan Omerovic, Labina Mitevska)

 

Kategoria e moshës: 12 vjet

Bileta: 100 Denarë