Duke filluar nga 12 janari (e enjte), me nga tre shfaqje filmike në dit, në orët e pasditës dhe të mbrëmjes, Kinoteka edhe këtë vit mbetet besnike e tradicionales KINO E MËNGJESIT.

 

Këtë vit në Kinotekë vijnë zuzarët më të njohur të pëlhurës filmike, Xhek Skillington dhe Gru të përforcuar me më pak të njohurit, por me potencial të plotë – krokodili LIL, i riu i përhershëm Kashej, djaloshi Finik dhe Maks dhe shoqëria e tij e tërbuar. Këtyre personazheve Toni Montana, Norman Bejts, Majkëll Maers dhe Dart Veder munden ujë t’u sjellin.

 

Programi përfshin gjashtë tituj si për fëmijë të rinj ashtu edhe për fëmijë të mëdhenj, dhe për të gjithë ata që ndjehen të rinj në zemër, pavarësisht nga mosha. Ejani dhe shikoni në pëlhurën e madhe lektyrën filmike ANKTH PARA KRISHTLINDJES, por edhe disa filma që priren të bëhen të tillë. Ka diçka për të gjithë.

  • Në kuadër të KINO E MËNGJESIT 2023 do të shihni:

LIL, LIL, KROKODIL

(Lyle, Lyle, Crocodile)

Film artistik

2022, 106 min., kolor, dcp

Regjia: Xhosh Gordon, Vill Spek (Josh Gordon, Will Speck)

Skenari: Vill Dejvis, sipas romanëve të Bernard Vaber (Will Davies, Bernard Waber)

Rolet: Havier Bardem, Vinlsou Fogli, Konstanc Vu, Shon Mendez (Javier Bardem, Winslow Fegley, Constance Wu, Shawn Mendes)

Kategoria e moshës: 7 vjet

Bileta: 150 Denarë

 

 

 

 

ANKTH PARA KRISHTLINDJES

 (The Nightmare Before Christmas)

 Film i animuar

1993, 76 min., kolor, dcp

Regjia: Henry Selik (Henry Selick)

Skenari: Tim Barton, Majkëll Mekdauell, Karolin Tompson (Tim Burton, Michael McDowell, Caroline Thompson)

Rolet: Dani Ellfman, Kris Sarandon, Ketrin O’Hara (Danny Elfman, Chris Sa

Kategoria e moshës: 10 vjet

 Bileta: 100 Denarë

 

 

 

 

KASHEJ: RRËMBYES I NUSEVE

(Koshchey. Pokhititel nevest)

Film i animuar

2022, 106 min., kolor, dcp

Regjia: Roman Artemjev (Roman Artemyev)

Skenari: Roman Artemjev, Genrik Nebolsin (Roman Artemyev, Genrikh Nebolsin)

Rolet: Viktor Dobronravov, Ekaterina Tarasova, Anton Eldarov, Roman Artemjev, Elizabeta Bojarskaja, (Viktor Dobronravov, Ekaterina Tarasova, Anton Eldarov, Roman Arte

Kategoria e moshës: 12 vjet

Bileta: 100 Denarë

 

 

AVANTURAT E FINIKUT

(Finnick)

 Film i animuar

2022, 85 min., kolor, dcp

Regjia: Denis Çernov (Denis Chernov)

Skenari: Ttjana Belova, Denis Çernov, Aleksandër Kim (Tatiana Belova, Denis Chernov, Aleksandr Kim)

Rolet: Mihaill Krusalov, Veronika Gollubeva, Vllad Levskij, Ida Gliç (Mikhail Khrustalyov, Veronika Golubeva, Vlad Levskiy, Ida Galich)

 Kategoria e moshës: për të gjitha grupmoshat

 Bileta: 100 Denarë

 

 

 

MINJONËT: NGRITJA E GRU

(Minions: The Rise of Gru)

 Film i animuar

2022 , 90 min., kolor, dcp

Regjia: Kajll Ballda, Bred Ejbllson, Xhonatan del Vall (Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan del Val)

Skenari: Metju Fogell, Brajan Linç (Matthew Fogel, Brian Lynch)

Rolet: Stiv Kare, Pjer Kofin, Allan Arkin, Taraxhi p. Hnson, Mishel Jeo (Steve Carell, Pierre Coffin, Alan Arkin, Taraji P. Henson, Michelle Yeoh)

Kategoria e moshës: 7 vjet

 Bileta: 150 Denarë

 

 

MAKS DHE WILD 7

(Max und die wilde 7)

 

Film artistik

2020, 87 min., kolor, dcp

Regjia: Vinfrid Ellsner (Winfried Oelsner)

Skenari: Lisa Mari Dikrajter, Vinfrid Ellsner (Lisa-Marie Dickreiter, Winfried Oelsner)

Rolet: Jona Ajzenbllater, Ushi Gllas, Ginter Maria Hallmer, Tomas Time, Stela Brinker Allvara Hefells, (Jona Eisenblätter, Uschi Glas, Günter Maria Halmer, Thomas Thieme, Stella Brüc

 Kategoria e moshës: 8 vjet

 Bileta: 100 Denarë

 

 

 

  • Terminet e filmave të KINO E MËNGJESIT 2023 janë këto:

12 JANAR (e enjte)

 

13:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

19:00: ANKTH PARA KRISHTLINDJES (The Nightmare Before Christmas)

 

 

13 JANAR (e premte)

 

13:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

15:00: KASHEJ: RRËMBYES I NUSEVE (Koshchey. Pokhititel Nevest)

 

19:00: ANKTH PARA KRISHTLINDJES (The Nightmare Before Christmas)

 

 

14 JANAR (e shtunë)

 

13:00 MINJONËT: NGRITJA E GRU (Minions: The Rise of Gru)

 

15:00 AVANTURAT E FINIKUT (Finnick)

 

18:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

 

16 JANAR (e hënë)

 

13:00 MINJONËT: NGRITJA E GRU (Minions: The Rise of Gru)

 

15:00 AVANTURAT E FINIKUT (Finnick)

 

18:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

 

17 JANAR (e hënë)

 

13:00 LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

15:00 KASHEJ: RRËMBYES I NUSEVE (Koshchey. Pokhititel Nevest)

 

18:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

 

18 JANAR (e hënë)

 

13:00 LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

15:00 MINJONËT: NGRITJA E GRU (Minions: The Rise of Gru)

 

18:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

 

20 JANAR (e hënë)

 

13:00 LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)

 

15:00 MAKS DHE WILD 7 (Max und die wilde 7)

 

18:00: MINJONËT: NGRITJA E GRU (Minions: The Rise of Gru)

 

 

21 JANAR (e hënë)

 

13:00 MINJONËT: NGRITJA E GRU (Minions: The Rise of Gru)

 

15:00 MAKS DHE WILD 7 (Minions: The Rise of Gru)

 

18:00: LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)